Keresési eredmények:

Jognyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (a www.in-management.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

Az In-Management Kft. weboldalai, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő fe lhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az In-Management Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az In-Management Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért az In-Management Kft. felelősséget nem vállal. Az In-Management Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

Az In-Management Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXII I. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja az In-Management Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt az In-Management Kft.-az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig-nyilvántartsa és kezelje.

Az In-Management Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást titokként kezel.

Az In-Management Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan véd elemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

  • Részletes kereső